Wat

Wentelwereld ontwerpbureau Bergen op Zoom Communicatie & (grafisch) Ontwerp

Visuele identiteit

Een visuele identiteit is veel meer dan een logo. Een visuele identiteit laat zien en voelen waar je merk voor staat. Om je hierbij te helpen ontwerpt Wentelwereld met zorg en aandacht alle waarneembare uitingen van jouw merk!

Website

Wij ontwerpen heldere, duidelijke websites met een eigen karakter op basis van het WordPress CMS, waarbij de content centraal staat. Met eerlijke, simpele vormentaal reduceren wij ingewikkelde verhalen tot de essentie!

diensten websites Wentelwereld
diensten inrichting Canon Wentelwereld

Inrichting & bewegwijzering

Jouw merk wil graag opvallen, maar hoe zorg je dat anderen dat ook opmerken? We verwachten steeds meer van onze ruimte en zijn steeds veeleisender. Wentelwereld kleedt daarom graag je ruimte en/of beursstand aan, zodat jouw merk in de schijnwerpers staat!

Communicatie

Ontwerp en inhoud, de één kan niet zonder de ander. Je merk begint met een goed verhaal. Als het verhaal goed is wordt het ontwerp alleen maar beter. Wentelwereld helpt bij het vertalen en uitschrijven van jouw verhaal, al dan niet met behulp van ons netwerk van copywriters.

diensten woord tekst Wentelwereld
diensten Rots & Water Dave de Crom Kornalijn Wentelwereld Grafische Vormgeving & Uitvoering

Illustratie, Animatie & Fotografie

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Daarom maakt Wentelwereld illustraties en animaties op maat, passend bij jouw huisstijl, zodat jouw verhaal nog beter tot zijn recht komt. Voor mooie fotografie werken wij samen met vakmensen, want tja... fotograferen is nog steeds een vak! (alhoewel wij vinden dat wij ook leuk hobbyen op dit gebied)